Mon. May 29th, 2023

Hvordan man tjener $398 / Day Brug selvforbedring

“Ja! Jeg vil ikke langere vare en skraldespand. Jeg vil ikke langere have, at folk dumper deres negativitet over pa mig.”

Hvordan har du det indeni, nar du tillader andre at dumpe deres negativitet – deres klager, deres vrede, deres selvcentrerethed og deres folelse af at have krav pa dig? Hvis du virkelig kigger indad i stedet for at skubbe dine egne folelser ind i et skab, vil du opdage, at du foler dig virkelig ensom sammen med disse mennesker.

Der er ingen gensidig stotte, ingen deling af karlighed, intet gensidigt give og modtage. Du giver, og de tager, og du ender med at fole dig dranet og ensom. Alligevel holder du ud af frygt for at vare alene uden venner eller uden partner.

Hvis du er virkelig arlig over for dig selv, vil du opdage, at det ikke er det vard – at du fortjener bedre end at vare en skraldespand for andres negativitet.

Det kraver tro og mod at tale op for sig selv. Det kraver mod at sige til din veninde, som smider sin negativitet over pa dig: “Det her foles ikke godt. Hver gang vi er sammen, er det eneste du gor, at du klager eller snakker om dig selv. Du er slet ikke interesseret i mig, og det er ikke langere i orden for mig. Enten skal dette andres, eller ogsa onsker jeg ikke at tilbringe tid sammen med dig(Lær mere om e adultfriendfinder login).

https://www.youtube.com/watch?v=gh5VhaicC6g&t=3s
Det er ikke sjovt for mig, og jeg ender bare med at fole mig brugt og dranet.”

Nar du bliver villig til at tale for dig selv, vil du opdage, hvem der virkelig er dine venner, og hvem der bare udnyttede dig. Nogle mennesker vil maske sige: “Jeg er sa taknemmelig for, at du fortalte mig det her. Jeg var ikke klar over, at jeg gjorde det her. Jeg vil gerne stoppe, og jeg vil satte pris pa, at du gor mig opmarksom pa det, naste gang jeg gor det.” Andre vil ga ind i fornagtelse og sige: “Det er ikke sandt. Jeg lytter til dig hele tiden.” Andre vil bare blive vrede og forsvinde()(https://www.helpguide.org/articles/relationships-communication/tips-for-finding-lasting-love.htm).

Posts from the same category: