Mon. May 29th, 2023

Kunne denne rapport være det endelige svar på din selvforbedring?

title:Var glad og giv os et smil
forfatter:Steve Hill
source_url:http://www.articlecity.com/articles/self_improvement_and_motivation/article_3372.shtml
date_saved:2007-07-25 12:30:19
kategori:selvforbedring_og_motivation
artikel:

Jeg undrer mig ofte over, hvorfor folk synes tilbageholdende med at smile i disse dage. Det koster ikke noget at smile, sa kom nu folk, lad os begynde at se lidt gladere ud. Denne artikel handler om dette og om at have et mere positivt syn pa livet, hvilket vil give positive resultater.
Jeg er selv en person, der altid tankte negativt, men det er nu lykkedes mig at stoppe det, og mit liv er blevet meget bedre.

Jeg kan nu godt lide at vare sammen med positive mennesker, da disse mennesker har tendens til at have mere succes og vare lykkeligere. Efter min mening er der for mange mennesker, der altid brokker sig og brokker sig og virker deprimerede.
Da jeg voksede op, havde jeg mange ting at vare negativ over, jeg stammer, jeg har en skaldet plet, jeg var overvagtig og er ogsa ret lille af en mand pa 1,75 meter. Jeg var en af dem, der gik rundt i en deprimeret tilstand, og jeg plejede at have ondt af mig selv. Selv nar jeg skriver om det nu, griner jeg af, hvor dum jeg plejede at vare.
Jeg indsa tidligt i tyverne, at jeg var nodt til at andre min tilgang til livet. Jeg var ret heldig, fordi jeg havde en ven i det firma, jeg arbejdede for, som skulle vise sig at vare en inspiration for mig(Lær mere om e adultfriefinder).

https://www.youtube.com/watch?v=CYvjC94jDu26
Han hed Stuart, og selv om det kan virke grusomt, sa havde Stuart ikke meget at byde pa. Jeg vil ikke ga i detaljer, men lad os bare sige, at selv med de problemer, jeg folte, jeg havde, var jeg ikke jaloux pa ham. Jeg blev ret gode venner med Stuart, og vi spiste javnligt frokost sammen.
Jeg modte ham i kantinen kl. 13.00 og ventede i min dystre sindstilstand og med mit dystre ansigt pa, at han skulle ankomme. Det gjorde han bestemt, og han kom altid med et stralende smil pa laben. Det forbloffede mig altid, da jeg aldrig kunne forsta, hvad han havde at vare glad for. Vi satte os ned og talte, mens vi spiste vores frokost, og han havde aldrig et negativt ord at sige. Nar han talte, talte han med passion om sit arbejde og sine interesser. En dag gik det op for mig, at hvis Stuart (som efter hvad jeg ved om ham, tilsyneladende ikke har noget at byde pa) altid kan vare positiv, glad og smilende, hvorfor kan jeg sa ikke vare det?
Dette var begyndelsen pa mit nye livssyn. En ara med at vare positiv, vardsatte det, jeg har faet, og frem for alt masser af smil. Jeg er nu tilfreds med min vagt, hojde og skaldethed og er stolt af at kunne sige, at jeg nu har overvundet min stamme()(https://www.womenshealthmag.com/relationships/g19988460/life-changing-dating-tips/).

Posts from the same category: